TILKØB
Tekster​​
200 kr. pr. 1000 tegn
Ønsker du hjælp til at få din hjemmeside eller webshop til at fremstå modtagerrettet, kan vi hjælpe dig. Vi gennemgår alle tekster der er tilknyttet hjemmesiden, læser korrektur i form af at rette stavefejl, grammatiske fejl, forkerte formuleringer mm. på dine tekster. Dette vil ske over enten email, personligt møde eller telefon.
Billeder​​
ring for pris
Mangler du billedmateriale til din webshop eller hjemmeside, kan vi hjælpe dig med både at tage billederne, samt redigere dem så de passer til hjemmesidens layout. Billeder er meget vigtigt for din hjemmeside, idet de er med til at skabe hele hjemmesidens identitet, samt forbedre helhedsoplevelsen for kunden. 
Sociale medier​​​
500 kr. pr. oprettelse
Er din virksomhed endnu ikke på de sociale medier, kan vi ved MT Create hjælpe dig med at blive oprettet alle de rigtige steder. Sociale medier er effektiv og billig markedsføring, som er perfekt til at promovere din virksomhed. Facebook bliver i dag brugt af næsten alle, og det er derfor en fordel hvis din virksomhed også er tilgængelig på Facebook. 
Logo ​​​
500 kr. 
Har din virksomhed et logo eller har det aldrig været nødvendigt? I forbindelse med din nye hjemmeside eller webshop er der brug for et logo, der afspejler sig i din virksomhed. Vi hjælper dig med at designe et logo, der passer til din virksomheds identitet, og sørger for sammenhæng mellem vision og logo. 
Serviceaftale ​​​​
300 kr. pr. måned 
Vi tilbyder dig, at lave en serviceaftale der sikre dig, at din hjemmeside eller webshop vil være opdateret. Med denne aftale kan du altid ringe og spørge, hvis du har spørgsmål til hjemmesiden, eller har brug for hjælp til udvikling. Er det en større udvikling af webshoppen eller hjemmesiden, som f.eks. nyt layout, vil der pålægges et ekstra gebyr.